„Honda sivik” najzelenije vozilo

Bez autora
Nov 20 2011

Američki magazin „Grin kar džurnal” (Green Car Journal) izabrao je „Hondin” putnički automobil „sivik” na prirodni gas (CNG) za „najzelenije” vozilo za 2012. godinu, zbog njegove visoke energetske efikasnosti i korišćenja prirodog gasa koga u SAD ima u izobilju. Automobil, koji prelazi oko 386 kilometara sa jednim punjenjem, može da se kupi u 36 američkih država.„Hondin” automobil je izabran između većeg broja kola koja se se našla u finalu, kao što su električna vozila koje izrađuju „Ford”, „Micubiši”, „Tojota” i „Folksvagen”.

„Honda sivik” najzelenije voziloAmerički magazin „Grin kar džurnal” (Green Car Journal) izabrao je „Hondin” putnički automobil „sivik” na prirodni gas (CNG) za „najzelenije” vozilo za 2012. godinu, zbog njegove visoke energetske efikasnosti i korišćenja prirodog gasa koga u SAD ima u izobilju.

Automobil, koji prelazi oko 386 kilometara sa jednim punjenjem, može da se kupi u 36 američkih država.

„Hondin” automobil je izabran između većeg broja kola koja se se našla u finalu, kao što su električna vozila koje izrađuju „Ford”, „Micubiši”, „Tojota” i „Folksvagen”.

Uprava „Honde” je pozdravila nagradu objavljenu na Sajmu automobila u Los Anđelesu koji danas otvara vrata za najširu publiku i traje do 27. novembra.

„Honda” proizvodi CNG u Americi i prodaje ga od oktobra za 26.155 dolara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik